Maalaan tilaustyönä sielunkuvia, jotka ovat henkilökohtaisia teoksia. Teokset syntyvät mallin välittämän energian - tuntemusten kautta. Maalaan teokset tapauskohtaisesti sen impression perusteella, joka minulle tulee keskittyessäni mallin olemukseen ja energiaan. Sielunkuva syntyy luovan prosessin seurauksena, jossa intuitiolla, vaistoilla ja tietoisella valinnalla on keskenään vaihtelevat suhteensa. En luovan työn mukaisesti etukäteen tiedä millainen maalaus kankaalle muodostuu. Valmistan työt etänä, enkä tarvitse mallin läsnäoloa, minulle riittää impressio, vaikutelma jonka saan mallista. Sielunkuvat ovat näin ollen aina taiteilijan subjektiivisia näkemyksiä ja tuntemuksia mallin välittämästä energiasta, mutta ne syntyvät luovassa tilassa, joka on lähes aina tekohetkellä tiedostamattomalle mielelle ulottumattomissa. Tauluja en luovuta eteenpäin, elleivät ne herätä mallissa voimaannuttavaa, inspiroivaa tai kauneutta huokuvaa energiaa. Koen, että sielunkuvien tulisi antaa voimaa ja valoa.

Sielunkuvan hinta muodostuu työn koosta, materiaalin määrästä ja työajasta riippuen. Valmistan työt tarvittaessa kokotoiveen mukaisesti, mutta pääosin suosin 120x100 ja 150x100 kokoluokkaa. Maalaan akryyleillä ja toimitusaika on keskimäärin (noudetaan paikan päältä) kuukauden sisään tilauksesta. Hintaan lisätään alv. (10%).

Sielunkuva valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista. Sielunkuva on uniikki, persoonallinen ja kaunis lahja itselle, ystävälle tai vaikka työpaikalle. Sielunkuvat ovat olleet suosittuja lahjoja myös lapsille ja nuorille.

Tilattaessa sielunkuvan erityiseen julkiseen/yksityiseen tilaan, luova prosessi tapahtuu samalla tavalla kuin henkilökohtaisissa teoksissa. Ainoa ero on, että tässä tapauksessa työ on maalatessa suunnattu kollektiivisesti sitä koskettavalle yleisölle.

Sielunkuva on lahja josta puhutaan!